Σχετικά με την AutoSpot

Σχετικά με την AUTO SPOT

Η AUTO SPOT είναι μια ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 στη Θεσσαλονίκη. Κύρια δραστηριότητά της είναι η εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Εξειδικεύεται στα πολυτελή αυτοκίνητα executive αλλά ο στόλος της αποτελείται από αυτοκίνητα για κάθε ανάγκη και εισόδημα.

Η έκθεση της AUTO SPOT, εμβαδού 2000 τ.μ. βρίσκεται στη Δυτική είσοδο της πόλης (στις πρώην εγκαταστάσεις της Renault Ρομπόπουλος ) ώστε να εξυπηρετεί επισκέπτες από τον Νομό Θεσσαλονίκης αλλά και από τους περιφερειακούς νομούς.

Και λίγα…περισσότερα λόγια για εμάς.

Είμαστε μια μικρή ομάδα ανθρώπων με μεγάλη αγάπη για το αυτοκίνητο . Μας αρέσει να…υπερβάλουμε λέγοντας ότι έχουμε τους ειδικούς στις πωλήσεις. Οι δύο εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεών μας έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου και πάθος τους είναι να βρίσκουν τη σωστή λύση για κάθε επισκέπτη της έκθεσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, είτε αυτός είναι οικογενειάρχης που ψάχνει αυτοκίνητο πόλης, είτε εταιρεία που αναζητά αυτοκίνητα για τον στόλο της.

Ως start-up εταιρεία, θεωρούμε ότι αυτή ακριβώς είναι η δύναμή μας. Πελάτες που φεύγουν από το κατάστημα απόλυτα ικανοποιημένοι, που μένουν ευχαριστημένοι από την ποιότητα του αυτοκινήτου που παρέλαβαν και μας συστήνουν και σε άλλους.

Προς αυτή την κατεύθυνση, έχουμε σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλα τα επίπεδα: Αγορά Μεταχειρισμένου, Ασφάλιση του αυτοκινήτου, Πακέτο service.

 

Περισσότερα:

Επικοινωνία

Αναζήτηση Μεταχειρισμένου.

Τηλ.: 2310789000

Έχετε λογαριασμό;

Εγγραφή | Ξεχάσατε τον κωδικό σας?